Valve Engineering flexibilis csatlakozások

A Valve Engineering Srl a gyógyszergyártás, a finomkémiai, élelmiszeripari és kozmetika iparban alkalmazott porok kezelésére szolgáló szelepek specialistája. Lucca város közelében találhatók Toszkánában, Olaszországban, szakképzett gépészmérnökök és tervezők alkotják.

Leírás

Szilikonkompenzátorok

The ideal solution when it is necessary to make a flexible connection between components in a sanitary system. Oyster Tri-clover-compatible silicone compensators are attached to the host installation by means of a standard tri-clamp, They include a stainless steel bearing ring to protect the silicone material from damage by the clamp, but in such a way that the bearing ring can easily be removed for cleaning.

The compensators can be supplied to suit either DIN or ASME BPE TC end connections.

Az ideális megoldás, ha szükséges egy rugalmas csatlakozás létrehozása a gyógyszeripari rendszerek elemei között. Az Oyster Tri-clover kompatibilis szilikonkompenzátorok egy hagyományos tri-clamp segítségével van csatlakoztatva a rendszerelemekhez. Ezek közé tartozik egy rozsdamentes acél gyűrű, amely megvédi a szilikon anyagot a bilincstől, de oly módon, hogy a gyűrű könnyen eltávolítható a tisztításhoz.

A kompenzátorok DIN vagy ASME BPE TC végcsatlakozásokkal is elérhetők.

További gyógyszeripari minőségű csatlakozások:

  • Flexibilis kúpos összekötő elemek
  • TC és egyéb Clamp csatlakozások
  • Menetes, karimás csatlakozások 
  • Lemezes csatlakozások
  • Tömlős csatlakozások
Go to Top