Hírek / Pályázatok2023-03-08T09:55:59+01:00

FRISS HÍREK

A sakk a szívügyünk

Tisztelt Követőink!

Mint tudják a sakk a szívügyünk régóta. Az ajkai csapatunk egyre magasabbra szárnyal a tavalyi és a idei évben is. Követendő az a kitartás, lelkesedés, ahogyan Mihályfi Gábor a klub elnöke sok éve tesz, és melynek gyümölcse beérik az őt követők támogatásával.
2023 március 2-án volt a Sportgála rendezvény, mely az ajkai sportélet „Oszkár-díj” átadója.  A 2022-es évet értékelte a zsűri és hihetetlen eredményeket ért el a Sentimento Ajka BSK: (tovább…)

Kárpát-Meditop Női kézilabda Torna

Tisztelt Követőink!

Örömteli jubileumról számolhatunk be Önöknek! 20 évvel ezelőtt született meg az az elképzelés, hogy a Kárpát-medencében élő magyarságot, fiatalságot összefűzzék egy sporteseményhez kötődően.

(tovább…)

Síelés a Sentimentos csapattal

Tisztelt Követőink!

Januárban Szlovákiában töltöttünk négy napot csapatunkkal a Tátrában,  a Jasna-Chopok síközpontban. Nagyon változatos programokból válogathattunk, mindenki a saját kedve szerint szórakozhatott.

(tovább…)

Az önkormányzati óvodákon kívül magánóvodákba is ellátogattunk

Tisztelt Követőink!

Az önkormányzati óvodákon kívül nagyon sok csodálatos magánóvoda működik a környéken, szerettük volna, hogy a fejlesztő füzetek eljuthassanak bővebb körbe is, lehetőségeinkhez képest.
Két szerencsés óvodára esett fortuna választása (sorsolással döntöttük a nyertesek kiválasztásánál).
Go to Top