Hírek / Pályázatok2023-03-08T09:55:59+01:00

FRISS HÍREK

Érdi darts klub

Tisztelt Követőink!

 

Van egy büszkeségünk itt Érden, ami nem más, mint az az érdi darts klub.

Ez a sport dinamikusan bontakozik ki Magyarországon, egyre több követője van aktív vagy passzív támogatóként egyaránt.

Az Érd-el Sportegyesület Darts csapata csodálatos eredményekkel zárt a 2023-es évben is, mely így az egyesület történetének eddig a legsikeresebb éve lett.

(tovább…)

XII. Kárpát Meditop Kupa

Tisztelt Követőink!

Örömmel számolhatunk be Önöknek, hogy 2024. február 03-án és 04-én Hajdúnánáson ismét megrendezésre került a XXI. Kárpát Meditop Kupa Nemzetközi Női Kézilabda Torna.

(tovább…)

„Csajos” csapatépító

Tisztelt Partnereink, Követőink!

A Sentimento Kft.-nél szokássá vált, hogy az egy területen dolgozó kollégáknak lehetősége nyíljon a munkahelyen kívüli csapatépítésre, összekovácsolódásra. Legutoljára az ősszel a kereskedelmi területünk különleges élményeit osztottuk meg Önökkel, előtte a tervezőink balatoni kalandjairól számoltunk be.
Jelen cikkünk szóljon a lányokról, a kibővített back office „csajos” programbeszámolójáról. (tovább…)

Olaszországi csapatépítő

Tisztelt Partnereink, Követőink!

A Sentimento Kft.-nél szokássá vált, hogy az egy területen dolgozó kollégáknak lehetősége nyíljon a munkahelyen kívüli csapatépítésre, összekovácsolódásra. Legutoljára nyáron a magyar tenger kalandjairól számoltunk be a tervező csapat élményeivel.

A kereskedelmi területünk kollégái ügyesen összeszervezve a munkát és a szabadnapokat – egy partnerlátogatással egybekötve – kicsit messzebb tervezett. Megragadva a lehetőséget és nekiindultak a méltán híres és közkedvelt olasz régiókba kalandozni és felfedezni a kultúrában és gasztronómiában rejlő szépségeket. Olvassák élménybeszámolójukat! (tovább…)

Bravúros ajkai sakk sikerek a klubcsapatok Európa kupáján

Tisztelt Követőink, Partnereink!

Fantasztikus sikerről számolhatunk be Önöknek!
A Sentimento-Ajka Bsk sakkcsapatunk a csúcsra tört. A kitartásnak, az együttes erőnek beérett az eredménye. Olvassák sorainkat, melyeket az izgalom fokozása miatt, időrendi sorrendben írtuk Önöknek. (tovább…)

Go to Top