Bemutatkozás

A Sentimento Kft. a gyógyszeripar, vegyipar, az élelmiszeripar, az akvakultúra és a kozmetika területein tevékenykedik. Cégünk  gépek, egyedi berendezések és alkatrészek tervezésével, kivitelezésével, forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik.

Folyamatos fejlesztésekkel, új eszközök és technológiák alkalmazásával igyekszünk hatékonyabbá tenni működésünket, emelni a szolgáltatások minőségét. Partnereink, mérnökeink és szakmunkásaink szakértelmével, elkötelezettségével, sokéves vegyipari, gépipari, vezérléstechnikai tapasztalatunkkal kívánunk a mindennapokban segítséget nyújtani az ötlettől a megvalósításig.

Fontosnak tartjuk partnereinkkel a szoros együttműködést a projektek alatt és az azt követő garanciális és garancián túli időszakban is. Speciális igények, egyedi berendezések tervezésével, kivitelezésével, szervizelésével, kimagasló problémamegoldó képességünkkel igyekszünk partnereink segítségére lenni.

Termékeinkkel és tevékenységi körünkkel évek óta jelen vagyunk a magyar és az európai piacon. Számos referenciával, kiépült partnerkapcsolati rendszerrel büszkélkedhetünk.

Megrendelőink évről évre a mi szolgáltatásainkat veszik igénybe. Bizalmukat kiváló minőségű termékek forgalmazásával, gyártásával és páratlan színvonalú szerviztevékenységgel igyekszünk kivívni.

Sentimento Kft. bemutatkozás
Sentimento Kft. épületbővítés
Hír Tv filmje

Elérhetőség

SIMON JÁNOS GERGELYügyvezető igazgató
Email: sentimentokft[kukac]sentimentokft.eu
Mobil: +36 70 637 5274
PIKÓ MÁRKügyvezető igazgató
Email: mark.piko[kukac]sentimentokft.eu
Mobil: +36 70 367 0765
IMRE PÉTERSales / After sales
Email: sales[kukac]sentimentokft.eu
Mobil: +36 70 398 8235
SERESS MÁRTAirodavezető
Email: iroda[kukac]sentimentokft.eu
Mobil: +36 70 607 1928