SZTÉK (Szakmai tudástár és kisokos rovat)2023-03-08T09:56:48+01:00

SZTÉK
(Szakmai tudástár és kisokos rovat)

2023/04 Atex, a robbanásbiztos berendezések rejtelmei

Tisztelt Partnereink, Követőink! A SZTÉK szakmai megjelenése az Atex, a Robbanásbiztos berendezések rejtelmeibe vezeti be az olvasót. Ahhoz, hogy a gyártók, a robbanás elleni védelemnek, illetve a hazai szabályozásnak biztosan meg tudjanak felelni, a megrendelőnek, beruházónak elsősorban a saját meglévő, vagy leendő technológiájával, illetve az ott használt esetleges robbanásveszélyes anyagokkal kell tisztában lennie.

2023/03 A hegesztés

Tisztelt Követőink, Partnereink! A Sentimento Kft. Szervízcsapatának birodalmába kaphatnak bepillantást Szakmai Tudástár és Kisokos ( SZTÉK) sorozatunk aktuális megjelenésében. A műhelyünkben sokféle gyártástechnológia, illetve a hozzájuk tartozó berendezések és segéd eszközök találhatóak meg. A sorozatunk mai megjelenésében az egyik legnagyobb gyártástechnológiai eljárással, a hegesztéssel fogunk foglalkozni.

2023/02 ISO 9001

Tisztelt Követőink! Íme a SZTÉK újabb hírei! (Szakmai Tudástár és Kisokos sorozatunk) Szakmai híreink második megjelenéseként információkat kaphatnak az ISO minősítés rejtelmeiről.

2023/ 01 Romaco Group bemutatkozása

Tisztelt Követőink, Partnereink! 2023-as évtől elindítunk egy szakmai újdonságokat, információkat tartalmazó cikksorozatot. Legyen ennek zászlóshajója a legnagyobb partnerünk a Romaco Group. A cégcsoport, akik különböző végtermék gyártási technológiák és csomagolástechnikák terén világszinten is vezető gépgyártók.

Go to Top