Shoe Sole Cleaner – ipari cipőtisztító

Tegye tisztábbá padlóját a cipőtalptisztító egységgel!

Tiszta szobákba és területekre való belépés előtt!

Kiválóan tisztán tartja helységeit!

A Covid-19 után!

Készítse elő bejáratait a Daeshin MC talptisztítójával!

Leírás

A cipőtalp a legtöbb baktériumot tartalmazó, legszennyezettebb terület ami beltereinkkel érintkezik.

Nemrég közölt újságcikkek szerint a nemzetközi logisztikai cégek legtöbb koronavírus fertőzéséért a cipőtalpakon maradt kórokozók felelnek.

Mosson kezet, Viseljen maszkot, és Tartsa tisztán cipője talpát!

Tisztítás - előtte és utána

Szemmel látható hatékonyság

A Daeshin cipőtalp tisztító berendezés nedves forgókefés rendszere a szemmel látható erős szennyeződéseken felül a talpazat rovátkáiból is eltávolítja a letapadt anyagokat. Kombinálva a nedvszívó szőnyeggel gyakorlatilag meggátolható, hogy a tisztatérbe nem illő anyagokat vigyünk be a lábbelinkkel. Praktikus és környezetkímélő megoldás, hiszen így nem kell zsákot vagy más eldobható védelmi eszközt alkalmaznunk.

Shoe Sole Cleaner - ipari cipőtisztító

Tökéletes tisztítóerő

A mosókefe automatikus előre-hátra mozgása biztosítja cipője talpának tökéletes tisztaságát.

A Daeshin cipőtalp tisztító gép magas minőségű nedves forgókefés rendszere a szemmel látható szennyeződéseken felül a finom szennyeződésektől is megtisztítja talp felületét. Az alkalmazott nedves technológia nem hagy nyomot, nem fröcsköl, minden anyag a kefék alatti tárolóba kerül, amely biztonságosan és könnyen üríthető.

Hol használható

Alkalmazható fokozott tisztasági igényű terek, továbbá élelmiszeripari, egészségügyi és mikroelektronikai gyáregységek és üzemterületek belépési pontjainál. A berendezés könnyen  mozgatható, így igény esetén áthelyezhető az üzem egy másik tetszőleges pontjára is.tisztasági igényű terek, továbbá élelmiszeripari, egészségügyi és mikroelektronikai gyáregységek és üzemterületek belépési pontjainál. A berendezés könnyen  mozgatható, így igény esetén áthelyezhető az üzem egy másik tetszőleges pontjára is.

Go to Top