MG2 AlterNova Kapszulázó gép

Az MG2 1966 óta komoly erőfeszítésket tesz annak érdekében, hogy ügyfeleik számára biztosítsák a gyógyszeripari, kozmetikai és élelmiszeripari gépek gyártásához alkalmazott maximális technológiai innovációt. Piacvezető szerepet töltenek be a kapszulatöltő gépek gyártásában.

Leírás

AlterNova Kapszulázó gép

Az AlterNova egy szakaszos, más néven intermittáló működésű kapszulázó gép, amelynek gyártási kapacitása akár 110.000-150.000 kapszula / óra sebességre is bővíthető.
Az AlterNova adagolni tud porokat, pelleteket és folyadékokat, és akár négy különböző típusú terméket adagolhat ugyanabba a kapszulába.

A gép innovatív kialakítása megkönnyíti az üzemeltetést és a karbantartást. Megbízható és könnyen kezelhető, az AlterNova a „nagy értékű, alacsony költségű” filozófia tökéletes szintézise, ​​a befektetés biztos és gyors megtérülésével.

Az AlterNova alkalmas az igényes megoldásokat igénylő vállalatok, vállalkozók és gyógyszergyártók számára, az adagolt termékek különféle alkalmazásaira, a megfelelő kombinációkra, a nagy gyártási sebességre és a piacon elérhető kapszulák méreteinek kezelésére.

Műszaki adatok

  • Mechanikai konstrukció: szakaszos, intermittáló működési elv
  • Kapacitás (kapszula / óra): akár 110.000 *, 150.000
  • Kapszula méretek: 000-5; DB; hosszúkás; HPMC
  • Termékek: Pellettek; Por; Folyadékok
  • Adagolási kombinációk: Por + pellet; Por + 2 féle pellet; 3 féle pellet; 3 féle pellet + por
  • Súlyellenőrző rendszer: Statisztikai súlyellenőrzés

* később akár 150.000 kapszula / óra kapacitásra is bővíthető

Go to Top