Meissner FlexFill® Biokonténer transzfer tartozékok

A Meissner fejleszti, gyártja és szállítja a mikroszűrési technológiához szükséges termékeket és az egyszer felhasználású rendszereket világszerte. A Meissner vezető szerepet tölt be a mikroszűrés és műszaki támogatás területein a kritikus alkalmazások megoldásaiban.

Leírás

Meissner FlexFill® Biocontainer Transzfer rendszerelemek

Kis mennyiségű folyadékok gyors és kényelmes, aszeptikus átvitelére.

A Meissner egyszer használatos biokonténer transzfer szerelvénye a FlexFill®, ideálisan alkalmazható olyan alkalmazásokhoz, ahol a kis mennyiségek gyors és megbízható aszeptikus átvitelére van szükség. A FlexFill® szerelvény kényelmes módszert kínál a zárt sejtkultúra tápközegek, szérumok, reagensek, kiegészítők, pufferek és mikrohordozók aszeptikus átvitelére a bioreaktorokig. A FlexFill® mérsékli a termékszennyezés kockázatát, és hatékonyan kezeli a kihívásokat, ha a steril palackozott folyadékokat, egyszeri használatra vagy többszörös felhasználású céllal bioreaktor rendszerekbe szeretné betölteni.

Az apró, steril mennyiségeket egyszer vagy többszörös felhasználási lehetőséget biztosító edényekben lehet elhelyezni a terméktől függően :

Sejttenyésztő közeg
Szérumok
Reagensek
Kiegészítő oldatok
Puffer oldatok
Mikro-vivőanyagok

Go to Top