FAMAT 130CC Mintavevő szelep

A FAMAT SA 40 éve létező svájci mérnöki társaság az ipari szelepek (vízművek, villamosenergia-termelés, petrolkémiai, olaj- és gázipari) és mintavevő szelepek (gyógyszeripar és vegyipar) fejlesztése és gyártása területén. A gyógyszeripar, a biotechnológia és a vegyipar számára a FAMAT SA teljes körű termékkínálatot és szolgáltatásokat nyújt, amelyek lehetővé teszik a mintavételezést a legjobb körülmények között a minták reprezentativitásának, biztonságának, tisztaságának és hozzáférhetőségének szempontjából.

Leírás

130CC Mintavevő szelep

For all the situation in which the product is not easily flowing and could clug the sampling valve bore, 130CC has been developed by FAMAT.

By moving the bigger handwheel, the piston is entering inside the vessel breaking eventual material deposit and allowing the product flow.

Abban a helyzetben, amikor a termék nem tud kifolynia mintavevő szelepbe, a FAMAT által fejlesztett 130CC a megfelelő megoldás.

A nagyobb kézikerék mozgatásával a dugattyú belép az edény belsejébe, amely megtöri az esetleges anyaglerakódást és lehetővé teszi a termék áramlását.

Műszaki adatok

Modell 130CC
Méret DN 25 (1’’)
Max Hőmérséklet +180°C / +356°F
Min Hőmérséklet -20°C / -4°F
Nyomásosztály PN10
Tervezett nyomás 10 bar / 145 psi
Belső felületi érdesség Ra ≤0.8 µm
Külső felületi érdesség Ra ≤1.6 µm
Szabványok 94/9/EC; ATEX; FDA
Test anyaga Rozsdamentes acéll 1.4435 (316L), Hastelloy, Titanium, etc.
Tömítések anyaga Viton, Viton/FEP/PFA, Perfluorelastomer FFKM; EPDM (All FDA)
Mintavevő egység Üveg 150 ml, Boroszilikát üveg
Piston C.B. Lenght 25mm
Súly 4 kg / 9 lbs

Go to Top