Tisztelt Követőink!

Kollégáink idén újra meglátogatták a Powtech / FachPack 2022 szakkiállítást Nürnbergben mely a világ vezető por- és szilárdanyag-feldolgozási, elemzési és kezelési szakkiállítása.

A Sentimento 8 fő részvételével járhatta végig a közel 400 kiállító cég bemutató standját. Két 4 fős csapatot alkotva járták be ezeket a pavilonokat, ahol a kiállítók főként 1-4 fős, műszaki és kereskedő, valamint marketing szakemberekkel képviseltették magukat.
A cégek által előállított berendezések is megtekinthetők voltak, több helyszínen demo üzemmódban is működve.

Minden épületben volt egy-egy pódium (Halle 3, 3A ,4, 4A) ahol napi program szerint egy-egy specialista interaktív előadást tartott valamelyik témában. Ezen kívül az épületek között kijelölt helyen gyakorlati bemutatókat – pl. porrobbanási szimulációkat – is tartottak.

Találkoztunk az általunk képviselt cégek standjain, megbeszélve a futó vagy jövőbeli közös projektjeink részleteit. Sok új, ígéretes kapcsolatot sikerült találnunk, a cégeink közös jövőbeli munkálatait elkezdtük megalapozni.

A Powtech kiállítással párhuzamosan zajlott egy másik kiállítás is. A FachPack főleg csomagolási-logisztikai és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokra ( pl. anyagmozgatás, címkézés, speciális szerszámok, műszerek, szoftverek stb.)
specializálódott.
Sok értékes kapcsolatot sikerült kollégáinknak ezen a kiállításon is találni.

https://sentimentokft.eu/
www.powtech.de
www.fachpack.de