Tisztelt Követőink!

 

Van egy büszkeségünk itt Érden, ami nem más, mint az az érdi darts klub.

Ez a sport dinamikusan bontakozik ki Magyarországon, egyre több követője van aktív vagy passzív támogatóként egyaránt.

Az Érd-el Sportegyesület Darts csapata csodálatos eredményekkel zárt a 2023-es évben is, mely így az egyesület történetének eddig a legsikeresebb éve lett.

Novemberben kiharcolták csapatjátékban a III. osztályba jutást egy maratoni verseny után, így a 2024-es versenyévadot sikerrel indíthatják a III. és IV. osztályban is. Játszani fognak a Budapest bajnokságon férfi egyéniben az I. és II. osztályban is. Számos új taggal bővült a csapat, sok az új leigazolt játékosuk is, így fiatalabb(U23), -csapat, -egyéni, -páros, -női és férfi kategóriákban is lehetőségük nyílik indulni.

 

A 2024-es év szezonnyitó hétvégéjén, a Soft Hungarian Grand Prix versenyen az Érd Arénában, női kategóriában Tekauer Gréta győzedelmeskedett az Érd-el Se színeiben. Majd a Hungarikum Liget Lakitelek Classik versenyen megszerezte élete első WDF torna győzelmét!

Szívből gratulálunk a győzelemhez Grétának, aki így bekerült a TOP50-be a világranglistán!

Grétával készült egy podcast is, melyet itt tudnak meghallgatni Önök is! Ha kitartás és akarat együtt működik, csak eredményt hozhat!

https://youtu.be/CHBmqFdcHdA

 

Az idei év sok újdonságot tartogat: a csapat YouTube csatornáján követhetőek lesznek az ÉFL Darts Liga kiemelt versenyei, illetve a podcast műsor is. Kövessék be őket a következő hivatkozáson keresztül:

https://youtu.be/3sGOpjKGwKw

 

A tavaly megnyitott klubhelységük egyre több hazai és nemzetközi versenynek ad otthont, illetve sok más találkozónak és eseménynek is a helyszíne lett.

Közösségi teret alakítottak ki Érden, melyre már nagy szükség volt. Egy hely, ahol összegyűlhetünk, sportolhatunk, drukkolhatunk vagy egyszerűen találkozhatunk és követhetjük az érdi eseményeket.

 

Bárki, – legyen amatőr, szabadidőkártyás vagy igazolt játékos – aki kicsit is érdeklődik eziránt a sok koncentrációt igénylő sport iránt, csatlakozhat egy lelkes csapathoz. 

Jöjjenek, kövessük együtt az Érd-el Sportegyesület Darts munkásságát, sikereit!

Hajrá Cápák!

Sentimento Kft., mint lelkes támogató