Tisztelt Követőink!

 Örömteli beszámolónkat olvashatják az Érd és Környéke Ipartestület Jótékonysági báljáról, melyet tagjaiknak szervezett.

Simon János Gergely (tulajdonos ügyvezetőnk) az elnöke pár éve a testületnek. A megújult ipartestület – melyet bár lassan 100 éve alapítottak- most szervezte meg az első jótékonysági bálját, melyet az érdi Fenyves Parkvárosi Köznevelési Centrumban a Teleki Sámuel Általános iskolában tartottak. A helyi vállalkozásokat összefogó és képviselő, értéket teremtő érdekképviselet nagy erőkkel készült az eseményre.
Az eseményre nagy volt az érdeklődés, sok vállalatvezető üdvözölte azokat az értékeket, melyeket a rendezvény képviselt:
  • Mutassa meg városunk, hogy milyen sokszínű szolgáltató bázissal rendelkezik egy rendezvény kapcsán. Az ő közös munkájuk eredményeként sikerült családias és egyben nagyon profi eseményt megvalósítani ( 57 fő közös munkáját köszönthettük aznap este)
  • Válasszunk 3 nagyon különböző területet, – amelyeket videón is bemutatunk- hogy mely területeket segíthetünk, adománnyal támogathatjuk az ott folyó alapos munkát. A rendezvényen közel 2 100 000 Ft adomány gyűlt össze . Az adományozottak bemutató videóit a cikkben megtalálják). Köszönjük nagylelkű adományaikat az adományozottak nevében!
  • Lehessen egy olyan jó hangulatú eseményt szervezni Érden, ahová hivatalosak a környékbeli vállalkozások vezetői, polgármesterei és a politikai élet szereplői is. Köszönjük részvételét dr Csőzik László Érd polgármesterének és a kabinet tagoknak illetve Dr Aradszki András országgyűlési képviselőnek és megjelent vendégeinek is)
  • Teremtsünk hagyományt annak, ami ezen az eseményen megvalósult. Lehessen minden évben – egyre bővülő vendég létszámmal – Érden, egy ilyen kaliberű rendezvényt megtartani, ahol a helyi vállalkozások találkozhatnak, és közös tervekkel segíthessék a környék fejlődését. Köszönjük a helyi Önkormányzat lelkes részvételét és az esemény nagylelkű támogatását!
  • Legyünk nyitottak egymásra, sok értékes vállalkozás működik a környéken, ismerjük meg egymást! Szánjunk időt arra, ami értéket képvisel!
Örömmel osztjuk meg az estén készült rövid videót!

Szeretettel és odafigyeléssel készült videóink az adományozottjaink bemutatásáról

1. Az Érdi Civil Állatmentők bemutatása

2. Az érdi SZC Kós Károly Technikum diákja, Domak Laura

3. Az Életfa Egyesület alapítvány tagjaként Kiss Gergő terápiájának támogatása

ℹ A rendezvény adományainak átadása a napokban megtörténik, melyekről az Ipartestület oldalán többet láthatnak illetve a rendezvény fotóit is itt megnézegethetik.
Kövessék munkásságukat, csatlakozzanak sorainkhoz, építsük együtt az itt élők közösségét!