Tisztelt Követőink, Partnereink!

Ahoj, Dobry den, Dobri lidé! – Köszönthetnénk Önöket cseh nyelven. Tudták, hogy Érd városnak vagy egy cseh testvérvárosa : a közép csehországi Kolín?

Az Elba partján fekvő gyönyörű kisváros sok római kori emléket rejt, hasonlóan Érdhez. Kolín óvárosában sétálva elveszhetünk a történelmi emlékek között, kiemelkedő a város zenei múlja is. Jelenleg a város erős iparral és kereskedelemmel is büszkélkedhet.

Az Érdi Önkormányzat – az Érdi napok keretében – minden évben vendégül látja Kolín város, Érd testvérvárosának vezetőit, képviselőit. Változatos előadásokkal, bemutatókkal, új kapcsolatok megkötésével hozzák közelebb városainkat, egyben bepillantva egymás életébe, működésébe, városunk fejlődésébe.

A Sentimento kft abban a megtiszteltetésben részesült, hogy idén mi is részt vehettünk a vendéglátás egy részletében, és bemutathattuk vállalatunk működését, büszkeségeit, kihívásait. Reméljük, hogy a vendégsereg szép emlékekkel távozott Érdről és egy kis emléket is visznek magukkal cégünkről is.

  

A találkozón vendégül láthattuk az érdi Önkormányzat Polgármesteri kabinet tagjait, megtisztelt minket személyes jelenlétével Szűcs Gábor alpolgármester, Baracskayné K. Angéla EU-szakértő is. A cseh delegáció résztvevői a következők voltak:

Mgr. Michael Kašpar polgármester, Közép-Csehországi Régió Kormányzó helyettes

Mgr. Iveta Mikšíková polgármester helyettes

Mgr. Petr Kesner kultúra és oktatási főosztályvezető

Jana Kavriková oktatási és kulturális osztály képviselője

Nézegessék az együtt töltött időnk pár megörökített emlékét!

Na shledanou!