Tisztelt Olvasóink!

A Sentimento kft menedzsmentje újra egy különleges vezető képzésen vett részt (többedik alkalommal) májusban. A jezsuita Kiss Ulrich, aki most 76. alkalommal szervezett programot a keresztény vállalkozóknak, üzletembereknek, hogy közös gondolkodásra, elmélyülésre hívjon.

Az Mbj, mint közösség és mozgalom elkötelezi magát a katolikus egyház szociális tanításának és e tanítás bibliai gyökereinek tanulmányozására, népszerűsítésére, elméletben és gyakorlatban.

Munkamódszerük mindenekelőtt vezető szemináriumok és az azt megalapozó segítő lelkigyakorlatok, eszmecserék szervezése gyakorlott vezetőknek vagy induló vállalkozásoknak is.

A programnak az a küldetése, hogy megmutassák a jelenlévő vállalkozóknak, hogy hosszú távon is sikeressé teszi, emberibbé, jobbá a világot, melynek egy szelete rá van bízva.

Vezetőnek, aki felelősséget érez nem csak a családjáért, hanem a munkatársaiért és ügyfeleiért is.
Köszönjük, hogy ismét részt vehettünk Ulrich atya által vezetett lelkigyakorlaton, reméljük, hogy a mindennapok kihívásaiban is megtarthatjuk azokat az értékeket, amikre a vállalatunkat építettük.

www.mbj.hu