Tisztelt Követőink, Partnereink!

Szakmai megjelenéseink folytatódnak a 2024-es évben is. A Romaco Tecpharm cégünk egyik partnerének új megjelenésével indítjuk idén a SZTÉK-et (Szakmai Tudástás És Kisokos rovatunkat!

Nemrégiben bemutatásra került az egyik legnagyobb partnerünk, a Romaco cégcsoport és az egyik tagja, a Romaco Noack.

A mostani ismertetőnkben szeretnénk bemutatni egy másik, méltán népszerű és szakmailag elismert csoportot, a Tecpharm-ot.

A Tecpharmot 2013-ban alapította David Mateo, Bàrbara Jané és Pedro Cuadrado, mint a perforált bevonó gépek gyártóját, mely ideális a tabletták vagy pelletek filmbevonásához, vizes és szerves bevonatok alkalmazásával. 2019-ben az Optima dobos bevonógép kifejlesztése fordulópontot jelentett a vállalat fiatal történetében.

Ezzel a nagymértékben automatizált géppel a Tecpharm átveszi a technológiai vezető szerepet a tabletták bevonásának megoldásai terén.

Azzal, hogy a vállalat a Romaco csoport részévé válik, jelentősen bővíthette piaci pozícióját.

A Romaco Tecpharm szabadalmaztatott, változó tételméretű Optima bevonógépek új ipari szabványokat állítanak fel a teljesen automatikus, 10%-100% közötti tételméret-beállítással.

Az alábbi videóban, felfedezheti a Romaco Tecpharm dinamikus világát, amely a folyamattechnológiai iparban vezető szerepet vállal.

„Egy évtizedes rendíthetetlen elkötelezettségünkkel dolgozunk a szakterületünk szakértőiként, büszkén hozzájárulva a Romaco Group örökségéhez. Ismerje meg innovatív szellemünket, amelyet a legmodernebb I+D részleg és a legkorszerűbb CoTech laboratórium táplál. Sikerünk igazi szívverése azonban az embereinkben rejlik: szenvedélyesek, képzettek és elkötelezettek. Tartson velünk ezen az utazáson, ahol bemutatjuk a Romaco Tecpharm lényegét, ahol a technológia találkozik a tehetséggel a kiválóság jövője érdekében.”

www.sentimentokft.eu