Vákuum homogenizálás, őrlés

A FRYMAKORUMA cég élelmiszeripari és gyógyszeripari berendezéseket gyárt a ’40-es évek óta, amelyeket egyaránt alkalmaznak a kozmetika-, vegyiparban is. Világszinten piacvezető a kenőcs-, szemcseppgyártó valamint az őrleménykészítő, daráló berendezések gyártásában és fejlesztésében. Nagy tapasztalatuk van a kenőcs, szemcsepp, fogkrém, sampon, mustár, majonéz, ketchup és egyéb készítmények gyártásában.
Őrlő berendezéseik aprító teljesítménye a nano tartományig terjed, homogenizáló és vákuumos termék-légtelenítő gépeik is kiválóak, kenőcs- , szemcseppkészítő világszinten versenyképesek. HVS szolgáltatásuk (High ValueService), amely 2013 óta áll rendelkezésre – nem csak vásárlóknak, de érdeklődőknek is – kiváló lehetőséget nyújt a készítmények optimalizálásához, teszteléséhez.
A Romaco brand tagja a Frymakoruma.

GYÓGYSZERIPAR

A gyógyszeriparban a sterilitás, higiénia és a lehető legjobb minőség a legfőbb kritériumok az optimális termék és gyártási folyamat eléréséhez. A berendezések lehetővé teszik mindezek elérését például a porok folyadékba történő töltését, az oldat darálását, homogenizálását.

KOZMETIKA

A kozmetika ipar magas minőségi és higiéniai követelményeinek megfelelően a versenyképes termékek gyártása a cél. A berendezések alkalmasak például extrém finom szemcsés porok vagy kenőcsök készítéséhez is.

ÉLELMISZERIPAR

Az élelmiszeripar minőségi előírásainak megfelelő termékek gyártására optimalizált berendezésekkel zöldségekből, gyümölcsökből szószok és öntetetek készítésére van lehetőség.

VEGYIPAR

Vegyipari és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a berendezések alkalmasak vegyipari köztes-, végtermékek, valamint festékek gyártására. A reprodukálhatóság fontos szerepet játszik ezen termékek gyártási folyamatában.

TERMÉKEK