Valve Engineering Oyster Flowmaster – Kompakt adagolószelep

A Valve Engineering Srl a gyógyszergyártás, a finomkémiai, élelmiszeripari és kozmetika iparban alkalmazott porok kezelésére szolgáló szelepek specialistája. Lucca város közelében találhatók Toszkánában, Olaszországban, szakképzett gépészmérnökök és tervezők alkotják.

Leírás

Oyster Flowmaster – Compact – Adagolószelep

Többkamrás forgószelep, amely lehetővé teszi az ömlesztett porok szabályozott letöltését, például egy garatból egy gépbe. Az OysterTM kompakt sorozat tartozéka a szabadalmaztatott Clamshell bilincs, amelyet széles körben elismertnek tekintenek a legkompaktabb, higiénikusabb és felhasználóbarátabb szelepek piacán.

Az összes OysterTM márkájú szaniter szelepet a cGMP szabványok szerint tervezték, a problémamentes működés és az egyszerű karbantartás érdekében. A szelep kialakítása optimális higiéniai és funkcionális tulajdonságokat biztosít, rejtett sarkok nélkül. Az OysterTM márkájú szelepeket precíz tűréshatárokkal gyártják, és a legszigorúbb gyógyszeripari szabványok szerint készülnek.

Előnyök

Atex II 2GD c IIB T4/T135°C
Kérésre egyéb zónák
Átmérő DN 100 / 150 / 200 / 250 / 300 – (4”-6”-8”-10”-12”)
WIP suitable for washing in place. Cleaning and Sterilization operations are greatly simplified thanks to the extreme ease of stripping down and reassembly offered by the Clamshell clamp system
Meghajtás Rugós vagy levegő/levegő pneumatikus meghajtás

Specifikáció

M.O.C. Termékkel érintkező felületek AISI 316L, C22, (egyéb ötvözetek kérésre)
M.O.C. Egyéb felületek AISI 304
M.O.C. Tömítések ( FDA 177.2600 ) SILICONE, EPDM, PTFE, FFKM, MFKM
Csatlakozások TC BS 4825-3, TC ASME BPE, TC DIN32676, TC ISO285, TC OSAME A, Weld End, Mounting Collar, Compact Series
Go to Top