Romaco Promatic PCI 915 kartonáló gép

Romaco Promatic – Az innovatív kartonálási technika a mi specialitásunk

Számos újítással és fejlett technológiával a Romaco Promatic globálisan elismert márkává fejlődött. A gyógyszeripari, kozmetikai és élelmiszeripari partnerek a Romaco Promatic úttörő csomagolástechnikai megoldásaiban, gazdag know-how-jában és kiváló ügyfélszolgálatában bíznak.

Leírás

Romaco Promatic PCI 915

A PCI 915-öt úgy tervezték, mint egy nagyon kompakt kartonáló gép, amely megfelel a legfrissebb GMP követelményeknek, s eközben kielégíti a közepes sebességű gyártási igényeket. A csupán 3500 mm hosszúságú standard PCI 915 képes 150 doboz / perc értéket hozni, ezáltal ideális megoldást kínál azoknak az ipari környezeteknek, amelyek jelentős térkorlátozással rendelkeznek.

Ergonomikus kialakítás

  • A PCI 915 ergonómiája a kezelők felé irányul. A papírt és a dobozokat a legkényelmesebb magasságban helyezhetik el. A gép erkély-szerkezetű kialakítása lecsökkenti a gép méreteit és a formátum váltások idejét.

Főbb szempontok

  • Mechanikus lépések és alkatrészek számának csökkentése, az összes motor szénkefementes kialakítású, ahol ez lehetséges.
  • Elektronikusan vezérelt kényszerpályák, amelyek lehetővé teszik a termékek legegyszerűbb kezelését, és elérik a legmagasabb termékminőséget, amely szakaszos működésű kartonáló gépeken elérhető.
  • Minimális zajszint
  • A selejttartályok ürítése és kiszedése a berendezés megállítása nélkül elvégezhető
  • A Poka-Yoke filozófiájának megfelelően elkészített formátumcsere folyamat
Go to Top