Romaco Macofar Sterilizáló alagút széria

Mindamellett, hogy döntő fontosságú a fejlett gépi technológiák csúcsra fejlesztése, a Romaco Macofar kiemelt figyelmet helyez a rugalmasságra, a könnyű validálhatóságra és az alapvető kritériumokra a gyógyszeriparban és a kozmetika területein. Mindezen paraméterek szintúgy esszenciális részei kell legyenek a mai innovatív gépgyártók alap szempontjainak. A Romaco Macofar sok éve kiváló hírnévnek örvend, mint a steril porok és folyadékok, granulátumok töltőgépének globális szállítója.

Leírás

Romaco Macofar Sterilizáló alagút széria

A Romaco Macofar depyrogenációs alagutak ampullák, üvegek, palackok és egyéb üvegtartályok sterilizálására és depyrogenizálására szolgálnak, a lamináris áramlás elvén forró, steril levegővel (legfeljebb 340 ° C). Az edényeket a sterilizáló alagúton keresztül szállítják rozsdamentes acél szinter szállítószalaggal. Az alagutak 100% – ig rozsdamentes acélból készülnek AISI 316 és AISI 304.

Főbb szempontok

  • Az alagút három területre oszlik: Beadagolás-behordás, Sterilizáló terület, Hűtési terület
  • A rozsdamentes acél dróthálóból készült szállítószalag oldalirányú vezetőkkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy az injekciós üvegek az alagút falán csússzanak.
  • A szállítószalag a befogadó és sterilizáló alagút felőli kiadagoló területen belül marad, nem lóg be a sterilizáló alagútba, és mindig függőleges lamináris légáramlás védi; visszatérése során a heveder a fűtött területen kívül zárt környezetben halad.
  • A szűrők illesztését kerámia szálas tömítések biztosítják, a szűrők keretet a különálló ventilátorok szívási területéhez kapcsolják annak érdekében, hogy a behordó fázis és a steril alagút között nyomáscsökkenés alakulhasson ki. Ily módon elkerülhető a nem steril levegő véletlen beszivárgása a tömítéseken keresztül.
  • A sterilizáló kamrákban beállítható terelők garantálják a lamináris áramlási sebesség megfelelő egyenletességét, következésképpen a hőfokot és hőmérséklet-eloszlást is
  • A folyamat fő paraméterei folyamatosan nyomon követhetők, riportként nyomtathatók
  • Hűtőkamra sterilizálása 200 ° C-os forró levegővel (opcionális)

Alkalmazások

  • Aszeptikus folyadéktöltés – sterilizálás
  • Aszeptikus portöltés – sterilizálás
Go to Top