Romaco Macofar Macro széria – Portöltő gép

Romaco Macofar – Úttörő töltő gépek, rendszerek

Mindamellett, hogy döntő fontosságú a fejlett gépi technológiák csúcsra fejlesztése, a Romaco Macofar kiemelt figyelmet helyez a rugalmasságra, a könnyű validálhatóságra és az alapvető kritériumokra a gyógyszeriparban és a kozmetika területein. Mindezen paraméterek szintúgy esszenciális részei kell legyenek a mai innovatív gépgyártók alap szempontjainak. A Romaco Macofar sok éve kiváló hírnévnek örvend, mint a steril porok és folyadékok, granulátumok töltőgépének globális szállítója.

Leírás

Romaco Macofar MT 6 és F 4 / PC Macrodosing portöltő gépek

Az MT 6 és F 4 / PC folyamatos működésű poradagoló gépekkel műanyag vagy üveg flakonokba történő rosszul folyó porok, száraz szirupok és hasonlók betöltését lehet elvégezni.

A kupakolás bármilyen típusú kupakkal vagy záróelemmel -beleértve a gyermekbiztos sapkákat is- megvalósítható. Ezen kívül a gépet egy további csoporttal is felszerelhetjük, hogy a kupakadagolás se okozzon problémát.

Az MT 6 és F 4 / PC előnyei

Üveg válaszfal, amely elválasztja a záróállomást a töltőállomástól

Alkalmas széles sapkákhoz, beleértve a CRC-t (gyermekbiztos zárókupakokat) is

Moduláris kialakítás

Műszaki szempontok

Előcsavaró fej műanyag csavaros kupakokhoz

Vákuum / nyomás adagoló rendszer

Vibrációs terméktovábbítás

Egyénileg konfigurálható dugattyúk és rozsdamentes acél szűrők különböző porozitással, a szemcsemérettől és a por típusától függően

A kupakoló egység nélkül is elérhető

A gépet tetszés szerint felszerelhetjük úgy, hogy lehetővé tegyük a zárt rendszerű portöltést az üvegekbe egy speciális adagoló sapkán keresztül

Go to Top