Perfect Pack KAPPA sachet töltő gép

A Perfect Pack automata tasakoló és sachet töltő gépeket és komplett csomagoló sorokat tervez és gyárt, amelyek szakaszos üzemben működnek. A kiváló minőségű és egyedülálló technikákat a nagy ipari ágazatokban alkalmazzák mint például a gyógyszeriparban, a kozmetika és élelmiszeriparban, valamint vegyipari termékek csomagolására.

 

Leírás

KAPPA – Vízszintes tasakoló gép

Az új és fejlett technológiák jellemzik a „Kappa” tasakoló gépek minőségét, gyorsan váltható formátumokkal és könnyen elérhető, jól tisztítható felületekkel rendelkezik. Ezek a tulajdonságok együttesen különösen alkalmasak a kozmetikai és gyógyszeripari és élelmiszeripari ágazatok számára. Kiváló minőségű és esztétikusan első osztályú tasakok készülnek, mivel a zárás éppen álló helyzetben történik.

Az on-line tasak formázása és tötése 3 független állomáson biztosítja az esztétikailag hibátlan csomagolást, háromoldalas, négyoldalú és álló tasak stílusú csomagok kezelhetőségének lehetőségével, valamint 11.000 zacskó / óra gyártási teljesítmény mellett.

A szinkronizált, kefe nélküli szervomotorok alkalmazása a szabadalmaztatott elemekkel együtt lehetővé teszi a zacskó, sachet formátumok széles választékát mind a két sávon, valamint a színes érintőképernyős 12 ” HMI segítségével, akár 30 db receptúrát tárolhatunk.

A gépek alkalmasak paszták és / vagy folyadékok, granulátumok és / vagy porok csomagolására / speciális alkalmazások

Go to Top