Meissner TepoFlex® PE Biokonténerek

A Meissner fejleszti, gyártja és szállítja a mikroszűrési technológiához szükséges termékeket és az egyszer felhasználású rendszereket világszerte. A Meissner vezető szerepet tölt be a mikroszűrés és műszaki támogatás területein a kritikus alkalmazások megoldásaiban.

 

Leírás

Meissner TepoFlex® PE Biocontainers

Polietilén alapú biokonténerek, amelyeket a biogyógyszerészeti iparban az egyszer használatos rendszer követelményeknek megfelelően optimalizáltak.

A Meissner One-Touch® portfóliójában a TepoFlex® biokonténerek robusztus, biztonságos folyadékkezelési lehetőségeket biztosítanak. A TepoFlex® biológiai tartályok szabványos méretben kaphatók 2D végcsatlakozási kivitelben (50 ml-től 20 l-ig) és felületi portokkal ellátott (5 l-től 200 l-ig) és 3D portokkal (100 l-től 1000 l-ig). Csapatunk egyedi igényei alapján is elkészíti a speciális tartályokat, 1000 L + méretű, egyedi igényeket kielégítő, bio-konténereket. A TepoFlex® felszerelhető az ügyfél által megadott csőhosszúsággal, csatlakozóval és végszerelvényekkel, vagy rendelhető a BioFlex® folyadékrendszerrel a maximális rugalmasság érdekében. Az egyéni biokonténerek igény szerint alakíthatók, hogy megfeleljenek az ügyfél meglévő merev külső tartályos és bioprocessing rendszereinek.

Go to Top