HECHT High Containment kézi zárókészlet

A HECHT rendszerek több feladatot látnak el a nyersanyagok házon belüli átvitelén belül a legmagasabb szinten. Számos szabványos megoldást kínálunk minden olyan folyamat számára, amely sokféle módon kombinálható és könnyen adaptálható a különböző követelmény profilokhoz. Az eredmény: Szinte korlátlan számú különleges célú gép az egyedire szabott termékelőírásokhoz. Legyen szó töltő- vagy ürítő rendszerről dobokra, tartályokra vagy pneumatikus szállítógépekről, adagoló- vagy mérőrendszerekről – Többnyire az ideális megoldás már megtalálható termékeink között az Ön számára.

 

Leírás

High Containtment záró rendszer

A HECHT High Containment Closing rendszerrel, amely áll egy zsákvágó ollóból, zárószerszámból és speciális kötegelőkből. A készlettel a kötegelők meghúzása és levágása, valamint a fóliák egyszerű és biztonságos vágása végezhető, biztosítva így a megfelelő zárást.

A zárórendszer a következő HECHT rendszerekkel kombinálható: ProClean Expendable Powder Sampling (EPS), ProClean Expendable Weighing Isolator (EWI), Liner Connecting System (LAS), Liner Filling Head LBK, Filling Head Type SBK, Continuous Liner Filling Head

  • A zsákvágó olló acéllemezből és egy menetes részből áll.
  • Az olló penge további részei burkoltak a fólia védelme érdekében, így biztosítja a pontos és biztonságos vágást.
  • Egyedi záróeszköz
  • Kiváló minőségű kötegelők biztonsági retesszel
  • A zsákvágó olló megbízható és robusztus technológiája és a zárószerszám biztosítja a felhasználóbarát kezelést.