FAMAT 130OEL HIGH CONTAINMENT Mintavevő szelep

A FAMAT SA 40 éve létező svájci mérnöki társaság az ipari szelepek (vízművek, villamosenergia-termelés, petrolkémiai, olaj- és gázipari) és mintavevő szelepek (gyógyszeripar és vegyipar) fejlesztése és gyártása területén. A gyógyszeripar, a biotechnológia és a vegyipar számára a FAMAT SA teljes körű termékkínálatot és szolgáltatásokat nyújt, amelyek lehetővé teszik a mintavételezést a legjobb körülmények között a minták reprezentativitásának, biztonságának, tisztaságának és hozzáférhetőségének szempontjából.

Leírás

130OEL Mintavevő szelep

Ez az új, kompakt OEL besorolású mintavevő eszköz lehetővé teszi a termék mintavételezését zárt körülmények között. AZ  OEL (Foglalkozási Expozíciós Határérték) a hatóanyag maximális koncentrációját írja le, amely a termelési helyiség levegőjében tolerálható anélkül, hogy negatív hatást gyakorolna az üzemeltetők egészségére.

(OEL) szinttartomány: 1-10μg / m3 (aspiráció nélkül)
(OEL) szinttartomány: 1μg / m3 alatt (aspirációval)

Technical data

Modell 130OEL
Méret DN 25 (1’’)
Max Hőmérséklet +180°C / +356°F
Min Hőmérséklet -20°C / -4°F
Nyomásosztály PN10
Tervezett nyomás 10 bar / 145 psi
Belső felületi érdesség Ra ≤0.8 µm
Külső felületi érdesség Ra ≤1.6 µm
Szabványok 94/9/EC; ATEX; FDA
Test anyaga Rozsdamentes acéll 1.4435 (316L), Hastelloy, Titanium, etc.
Tömítések anyaga Viton, Viton/FEP/PFA, Perfluorelastomer FFKM; EPDM (All FDA)
Mintavevő egység Üveg 150 ml, Boroszilikát üveg, rozsdamentes védőkerettel
High Containment Szelep Osztott pillangószelep, 2 elválasztható szelepféll, zárórendszerrel: 1 aktív modul a mintavevő szelep kimenetének elszigetelésére, 1 passzív modul, zárt helyzetben leszedhető mintavételi edény elkülönítésére. Max. Nyomás: aktív szelep: zárt 6 bar , nyitott 0,2 bar Max. nyomás Passzív szelep: zárt 0,2 bar, nyitott 0,2 bar
H.C, szelep anyaga Hegesztett 1.4404/316L (vagy Hastelloy), Tömítés: EPDM; FFKM
Súly 11 kg / 24 lbs

Go to Top