Tisztelt Követőink!

2023. június végén került sor ügyvezetőink – Simon János Gergely és Pikó Márk Péter – beavatására a nagynevű Horizont Lions club tagjai közé.
A jeles eseményen megjelent Brian E. Sheehan a International LIONS Club Elnök is, hogy az új tagok beavatását személyesen tehesse meg. Megalapították a LEO klubot is, ahová a fiatalabb (16-24 éves) korosztályt várják tagjaik közé. Nagy élmény volt azt a lendületet, értékes tartalmat a humoros előadásában meghallgatni egy olyan Elnöktől, aki személyesen is képviseli a Club értékeit, törekvéseit, a jótékonyságait.

A LIONS Club a Jótékonyság nagykövete, több mint 100 éve képviseli a rászoruló országok, nemzetek segítését. Legyen itt szó szegénységről, betegről, háborúról, földrengésről és sorolhatnánk mennyi helyen vett részt segítőivel a LIONS a világ minden szegletében. Magyarországon 39 club működik, mintegy 850 taggal, a világon több mint 1.5 millióan csatlakoztak a jótékonysági szervezethez.
Az eseményen dr Csőzik László polgármester kiemelt vendégként szólalt fel. Szűcs Gábor Érd alpolgármestere, mint újonnan avatott tag vett részt a rendezvényen. A polgármester úr kedves szavait és a rendezvény rövid és hosszabb összefoglalóját itt tekinthetik meg.

Érden is volt már próbálkozás arra, hogy saját fiókklubot alapíthassunk, Baracskayné Komáromi Angéla áldozatos munkájával. A mostani rendezvényen újraterveztük ezt a kezdeményezést:

Örömmel jelenthetjük be, hogy ügyvezetőnket, Pikó Márk Pétert választották az érdi LIONS fiókclub Elnökének. Ennek további folytatásáról, híreiről a későbbiekben beszámolunk.

A rendezvény eseményét emelve a Horizont Lions Club új klubzászlóját a Sentimento kft adományozta.

Köszönjük a Buda környéki televízió felvételének használatát!