Rugalmas falú izolátorok

SOLO CONTAINMENT vezető gyártója a flexibilis izolálási technológiáknak.
Innovatív, kiváló megoldást nyújt a flexibilis izolátorok széles köru alkalmazhatósága a gyógyszeripar számára. Tartóssága versenyképes a rigid falú rendszerekkel, kevesebb költség és gyorsabb szállítási határidő mellett.

soloFLEX

A termék kiváló a részecske kontaminálási technológiák alkalmazásához, ezenfelül az inertgázos vagy alacsony páratartalmú környezet létrehozásához is. A szabványos, könnyűszerkezetű keretelemek, gyors összeszerelést és jó kezelhetőséget biztosítanak.

soloPLUS

A soloPlus egyedi igényekre szabott rugalmas falú izolátor technológia, amely alkalmazható például hatóanyag-mintázáshoz, szegregáláshoz, granulálási és őrlési feladatokhoz is, beleértve a szárítókat és a Liofilizáló berendezéseket is.

soloMAX

Az akril izolátor rendszer jól alkalmazható egyedi hatóanyagok beméréséhez és telepíthető akár bliszterező vagy folyadéktöltő gépekre is.

soloPAC

A végtelenített zsákrendszer több, mint 80m hosszú, amely előre hajtogatott fóliából áll. A tekercs másodpercek alatt cserélhető az izolálási környezet megzavarása nélkül.

soloLAB

A soloLAB egyszerűen mozgatható, mobil, könnyűszerkezetes izolátor, amely megfelelő környezetet biztosít a gázos közegekhez és ideális kis mennyiségű porok kezelésére inertgázas laborkörnyezet eléréséhez.

Inert Gas Isolators

Az inertgázas környezetre kifejlesztett izolátorok ugyanolyan héjszerkeztűek, azonban a plusz gázszaturációs rendszernek köszönhetően a szegregált környezet oxigéntartalma nagyon gyorsan lecsökkenthető minimális értékre.

TERMÉKEK