Project Description

A FrymaKoruma cég élelmiszeripari és gyógyszeripari berendezéseket gyárt a ’40-es évek óta, amelyeket egyaránt alkalmaznak a kozmetika-, vegyiparban is. Világszinten piacvezető a kenőcs-, szemcseppgyártó, valamint az őrleménykészítő, daráló berendezések gyártásában és fejlesztésében. Nagy tapasztalatuk van a kenőcs, szemcsepp, fogkrém, sampon, mustár, majonéz, ketchup és egyéb készítmények gyártásában. Őrlő berendezéseik aprító teljesítménye a nano tartományig terjed, homogenizáló és vákuumos termék-légtelenítő gépeik is kiválóak, kenőcs-, szemcseppkészítő berendezéseik világszinten versenyképesek. HVS szolgáltatásuk (High ValueService), amely 2013 óta áll rendelkezésre – nem csak vásárlóknak, de érdeklődőknek is – kiváló lehetőséget nyújt a készítmények optimalizálásához, teszteléséhez.

FRYMAKORUMA.COM

Frymakoruma termékek:

Feldolgozó egységek:
Dinex
Frymix II.
• MaxxD

Vákuum légtelenítő
VE I.

Őrlő berendezések:
Perforált tárcsás malom
Fogazott kolloid malom
Korund köves malom
Golyós malom

Inline homogenizátor:
DIL

Gyógyszeripar

A gyógyszeriparban a sterilitás, higiénia és a lehető legjobb minőség a legfőbb kritériumok az optimális termék és gyártási folyamat eléréséhez. A berendezések lehetővé teszik mindezek elérését például a porok folyadékba történő töltését, az oldat darálását, homogenizálását.

Kozmetika

A kozmetia ipar magas minőségi és higiéniai követelményeinek megfelelően a versenyképes termékek gyártása a cél. A berendezések alkalmasak például extrém finom szemcsés porok vagy kenőcsök készítéséhez is.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripar minőségi előírásainak megfelelő termékek gyártására optimalizált berendezésekkel zöldségekből, gyümölcsökből szószok és öntetetek készítésére van lehetőség.

Vegyipar

Vegyipari és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a berendezések alkalmasak vegyipari köztes-, végtermékek valamint festékek gyártására. A reprodukálhatóság fontos szerepet játszik ezen termékek gyártási folyamatában.