Tisztelt Partnereik, Követőink!

Ügyvezetőnk – Pikó Márk Péter – egy felelősségteljes feladatot vállalt a bokros teendői mellett. Megválasztották az újonnan megalapított érdi Horizont Lions Club elnökének, hogy Érden felkarolja és támogassa energiáival, tudásával a Lions Clubok által képviselt értékeket. 

A Lions mozgalom a világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezete, 1,4 millió taggal, nemzetközi kapcsolódásban. 

A jótékonyság nagyköveteként a Medicert Kft. a több, mint 12 millió Ft értékű tablettákat-  immunerősítőket és vitaminokat – adományozott a Horizont LIONS Klubnak.

A Klub érdi fiók klubján keresztül, Márk szervezésével, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének volt kormányzójával Kutsch Zoltánnal, dr. Csőzik László polgármester személyes közreműködésével adták át a készítményeket felhasználásra az érdi Dr Dizseri Tamás Habitációs Szociális Gondozó Központnak. Az eseményen részt vett Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi kormányzója is. 

A Szociális Gondozó Központ juttattja tovább az adományt a hozzájuk tartozó szervezetek felé. Az immunerősítők főleg autizmus spektrumzavarral élőknek ajánlott, így reméljük az adomány sok helyen segíthet.

Köszönjük a forrást: erdmost.hu médiacentrumnak