Tisztelt Követőink!

Egyesületünk 2023. november 25-én megtartja az „I. Érd és Környéke Ipartestületi Jótékonysági Bál”-t.
Eljönnek velünk jótékonykodni egy érdi bálon? Olvassák meghívónk részleteit!
Tudták, hogy Érden működik egy közel 100 éves szervezet, melynek Simon János Gergely tulajdonos ügyvezetőnk több éve oszlopos tagja, és 3 éve megválasztott elnöke?

Az Érd és Környéke Ipartestület 1925-ben alapult, az akkori kor iparosait, mesterembereit, a mai kor vállalkozóit szervezte össze. Összehozta az embereket, működtek a kapcsolatok, a szervezet képviselte a tagsága érdekeit, közös platformon eredményeket értek el az egységes vélemény kifejezésével, tenni vágyásukkal. Jelenleg az Érd és Környéke Ipartestület 6 város vállalkozását képviseli a környéken: Érd, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor és Sóskút városok közösen gondolkodó és tenni vágyó vezetőit összefogva.

Ezeknek a fontos értékeknek a mezsgyéjén, Gergely a megújult vezetőséggel – Bóta Dávid ügyvezető dinamikus lendületével együtt, új munkába fogtak. Elkezdték a tagságot újból megszólítani (a mai kor felületein is), fiatal vállalkozókat is bevonzani, az ő problémáikra és felvetéseikre is megoldásokat keresni. Programokat, előadásokat, oktatásokat szervezni. Megújultak a célok, frissült a közösség, újak a tervek is.

Az első megjelenésüket egy jótékonysági bál kereteiben képzelték el. A vendégsereget, az Érden dolgozó szolgáltató vállalkozások – eddig még soha nem látott, közös, kéz a kézben való – munkáját dicsérhessék. (4 étterem, 4 zenekar, 3 grafikus és nyomda, 2 rendezvényszervező csapat, fotósok, videósok, sörök, borok, pezsgők ki-ki a saját termékét képviselve). Ahol a belépőjegyek nagy részét jótékonyságra, Érden működő, de nem ismert személyek, egyesületek, rászoruló családok részére ajánlják fel, konkrét célokat megvalósítva támogatásként.

Nagyon nagy nyitottságot találtak a vállalkozások körében, bármerre mentek meghívásukkal. Igyekeztek mindenkinek a meghívót személyesen átadni, egyénileg megszólítva a vállalkozókat, hogy közös gondolatébresztés közben átadhassák a testület gazdag múltját, új célkitűzéseit, terveit.

A bál részleteiről még tájékoztatjuk Önöket, bemutatva a jótékonysági kiválasztottakat isHa kedvük lenne csatlakozni tagságunkhoz, keressenek bátran!
Érd és környéke Ipartestület : „ Az értékteremtők érdekképviselete.”

A rendezvényről megtekinthetőek hosszabb beharangozó cikk és egy rádiófelvétel- Bóta Dávid Ipartestületi ügyvezető közreműködésével. Köszönjük a megoszthatóságot ÉrdMost és Érd Fm rádió!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CE7gCVrbkHGKhKZoqHEQbMG8hBcTaGwBLpSLLejkziu86hFsUpoQD9fSAMB2e2kJl&id=100081663273993&sfnsn=mo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zkUkY1r5uWQNGmh9frhxoXwjrxi3EA8ZtADvQmuUjQMVyVFzg8YFsHnTycRF8K9al&id=100081663273993&sfnsn=mo