Tanúsítványaink:

ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerek
ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerek

2019 novemberében a Sentimento Kft. sikeresen vizsgázott az időszakos ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerek, illetve az ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerek felülvizsgálatán.

Ezen minősítések megszerzése és fenntartása elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy jól irányított, hatékony, stabil vállalatként üzemelhessünk.
Az ISO 9001:2015 szabványnak köszönhetően sokkal átláthatóbb belső folyamatokat tudtunk kialakítani, előrelátóbbá vált a gondolkodásmódunk és az általunk nyújtott termékek és szolgáltatások minősége összhangban van a célkitűzéssel.
Az ISO 14001:2015 szabvány előtérbe helyezi a környezetünk fontosságát, hogy vigyázzunk rá, megfelelően gondozzuk, ezzel is segítsük a globális jövőkép fenntartását, hiszen csak akkor van jövőnk, ha teszünk is érte.

Ezekkel a gondolatokkal, irányelvekkel való azonosulás érdekében az elmúlt időszakban több minőségügyi munkatárssal és belső minőségügyi auditorral is bővítettük csapatunkat.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ne csak kívülről látszódjanak jó eredményeink, hanem egy faladatot az alapoktól kezdve, az elejétől a végéig átláthatóan, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel, magas minőséggel végezzünk el; így hatékonyan és gyümölcsözően tudunk partnereinkkel együttműködni.