Tisztelt Követőink!

Örömteli jubileumról számolhatunk be Önöknek! 20 évvel ezelőtt született meg az az elképzelés, hogy a Kárpát-medencében élő magyarságot, fiatalságot összefűzzék egy sporteseményhez kötődően.

A Kárpát-Meditop Női kézilabda Torna idén 20.alkalommal került megrendezésre, idén Ada (Szerbia) volt a házigazda. A torna fővédnöke Orbán Viktor Miniszterelnök és fővédnökei Semjén Zsolt Miniszterelnök-helyettes és Dr Fazekas Sándor Miniszter, akiknek szívhezszóló köszöntő levele nyitotta a részleteket tartalmazó programfüzetet is.
Nagy örömünkre, az izgalmas versenyeket végigdrukkolhatta személyesen ügyvezetőnk Simon János Gergely is, illetve szerepet kapott a versenyzőknek kiosztásra kerülő díjak átadásában is. Sok tartalmas beszélgetés, ismerkedés, barátság fűződött ehhez a pár naphoz, közelebb kerülhettük egymáshoz, bárhonnan is érkeztünk a közös nyelv szeretete összekötötte az ott megjelenteket. ( Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy- Románia, Ungvár-Ukrajna, Ada – Szerbia,Naszvad- Szlovákia, Budakalász- Magyarország)
Gratulálunk minden megjelentnek, fellépőnek, szervezőnek, szponzornak!
Örömmel osztjuk meg a rendezvényen készült képeket és a rövid televíziós interjút is.