Tisztelt Partnereink, Követőink!

Az idén 2023.05.07. és 2023.05.13 között, Düsseldorfban megrendezett Interpack 2023 kiállításán vettek részt kollégáink.
Ez a kiállítás a szakma egyik legkiemelkedőbb bemutatkozó helyszíne, ahol sok régi és új partneri találkozásra volt lehetőségünk.

A szakmai kiállítás elötti napokon alkalmunk volt az egyik kiemelt partnerünknél, a Romaco Group-nál részt venni egy képviseleteknek és disztribútoroknak szervezett limitált létszámú oktatáson.

A két napos tréningen, – melyre a cégcsoport egyik oszlopos tagja, a Romaco Kilian kölni gyára biztosította a helyszínt, – számos kollégát hallgathattunk végig, prezentációknak és oktató anyagoknak köszönhetően, interaktív feladatokkal tarkítva hasznos tudásra tehettünk szert, melyet a jövőben magabiztosan adhatunk át vevőinknek. Sok technikai újdonság és a jövőben bevezetésre és kialakításra kerülő megoldásról hallhattunk, melyek közül megosztanánk Önökkel néhányat.

Az első és legfontosabb, amely nagyban segíti az ügyfeleink és a partnereink elégedettségét, hogy kialakításra került egy tervező program, a BlisterMagic, melynek használatával az ügyfeleink a segítségünkkel könnyen és biztonsággal megvalósíthatják elképzeléseiket a bliszterek kapcsán.

Részletekért keressék kollégáinkat!

A másik nagy bejelentésünk egy új bliszterező gépsor, a Romaco Noack Unity 600, mely a piacon elérhető lehető legnagyobb teljesítmény és folyamatbiztonság mellett a nagyobb fenntarthatóság jegyében nyűgözheti le az ügyfeleket.

További információkat honlapjukon találhat:
https://www.romaco.com/products/product-details/unity-600
Romaco Interpack 2023 videó:
https://www.youtube.com/watch?v=8GQe6IU3Ggw

Köszönjük a lehetőséget és reméljük a jövőben is közösen, nagy lendülettel segíthetjük ügyfeleinket és a berendezések iránt érdeklődőinket!