Érd Város Tisztes Vállalkozása

A 2019-es év a Sentimento Kft. életében egy nagyon jelentős időszak volt, hiszen több megtisztelő elismerésben is részesült.
Amellett, hogy az év végén a VOSZ kitüntette tulajdonos-ügyvezetőnket, Simon János Gergelyt az Év Vállalkozója díjjal (bővebben itt olvashatnak róla), még ezt megelőzően, az Érdi Ipartestület „Érd Város Tisztes Iparosa” elnevezésű tanúsítvánnyal is jutalmazta kitartó, nagy szakmai alázattal végzett, eredményes munkánkat. Az Érd Város Tisztes Iparosa egy nagyszerű kezdeményezés, mely a helyi vállalkozásoknak remek lehetőséget nyújt arra, hogy egy független szakmai szervezet igazolja színvonalas működésüknek meglétét.

Ezúton köszönjük az Érdi Ipartestületnek, hogy ezzel a kitüntetéssel megtisztelt minket, ennek szellemiségében folytatjuk tovább tevékenységünket.

Az Érdi Ipartestület Érd és környéke tisztességesen működő vállalkozóinak, mesterembereinek pártpolitikától független, önkéntes gazdasági, társadalmi érdekképviseleti szervezete. Célja, a tagok érdekeinek képviselete, a szakmai munka segítése, az új vállalkozások felkarolása, a tökéletesebb termelési eljárások megteremtése. Emellett tagjainak vállalkozással kapcsolatos kérdésekben útmutatással, tanáccsal, oktatással, képzéssel, szükség esetén jogsegéllyel pénzügyi, gazdasági, ügyviteli szolgáltatással áll szolgálatára. Emellett törekszik a kisvállalkozói réteg társadalmi elismertségének megteremtésére, fokozására. Az Ipartestület a fentiek jegyében a szakmai minőség garantálására 2009. évben egyfajta minősítési rendszer kialakítását tűzte ki célul. Ennek eleme, hogy „Érd Város Tisztes Iparosa” címmel tanúsítványt bocsátanak ki, minden olyan vállalkozónak, aki igényli, hogy a munkája minőségét egy független szakmai szervezet is igazolja. A tanúsítvány az adott időszakban hitelt érdemlően bizonyítja, hogy a vállalkozó a tevékenységéhez szükséges végzettséggel és hatósági engedéllyel rendelkezik, és tevékenységével kapcsolatban a szervezetnél panasszal nem éltek.
Forrás: https://www.erd.hu/a-mi-varosunk/tisztes-iparos