Tisztelt Partnereink, Követőink!

A Sentimento Kft.-nél szokássá vált, hogy az egy területen dolgozó kollégáknak lehetősége nyíljon a munkahelyen kívüli csapatépítésre, összekovácsolódásra. Legutoljára az ősszel a kereskedelmi területünk különleges élményeit osztottuk meg Önökkel, előtte a tervezőink balatoni kalandjairól számoltunk be.
Jelen cikkünk szóljon a lányokról, a kibővített back office „csajos” programbeszámolójáról.

„ Amikor elkezdtük tervezni a közösen töltött csapatépítőt, rengeteg ötlet közül mazsoláztunk. Menjünk színházba, vagy koncertre? Menjünk el valahová wellness-ezni vagy merjünk távolabb gondolkodni? Száguldoztak az ötletek és a megvalósítási tervek.”

Aztán közösen összegezték a szabad kapacitásokat, a család és szabadidő hangsúlyát és úgy döntöttek egyetértve, hogy egy olyan programot választanak, ahol tényleg egymással lesznek összezárva, egymásra tudnak figyelni már az utazás alatt is, és az együtt töltött idő igazán Róluk szól.

„Ha már összezárvá-t emlitettünk, akkor ez megvalósult: bezártak minket egy liftbe. Természetesen tervezett körülmények között: egy szabaduló szoba első állomása innen indult. A kezdeti megrökönyödést az oldotta csak, hogy egy szűk alagúton bemászva a legbevállalósabb kollégánk megnyitotta az utat számunkra, ahol már vártak a fantasztikus koktéljaink. Persze még messze volt a szabadulásunk!”

A szabadulószoba különlegesen igényes és jól követhető, így bátran ajánlják Önöknek. A részleteket nem elárulva: a kódokat megfejtve, biztonsági őrt kicselezve, a lézerfényeket kijátszva, félig spanyolul megtanulva: bejutottak az igazán élethű széfbe, ahol várta Őket – mint bankrablókat- a várva várt jutalom.

„A sikeres szabadulást követően egy nagyon igényes étterembe ültünk le vacsorázni, mely a szabadulószobákkal egy épületben található. Jókat beszélgetve, nevetgélve telt az esténk. Igazán megkönnyebbültünk, hogy kijutottunk és mégis hazamegyünk.

A céges kollégáink – a férfiak – nagy megnyugvására, akik egyébként készültek a kiszabadításunkra. Hogy is lennének meg nélkülünk! Nagyon hiányoztunk volna nekik! 😊 Köszönjük a csapatépítési lehetőséget Sentimento kft, ha lehet, mennénk jövőre is!”

 

Az élményeket éljék át Önök is: a letesztelt és ajánlott helyszín a Neverland szabaduló szoba.