Tisztelt Követőink, Partnereink!

Örömteli hírt oszthatunk meg Önökkel.
Sentimento kft legújabb partnerének, a Truking Technology Limited üzemébe látogathattunk. Az egyik fontos ügyfelünk projektje kapcsán a helyszínen ismét végigkövethettük a projektünk gyártási folyamatait, eredményeit.

A 2000-ben alapított Truking Technology Limited a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari berendezés-beszállítójává vált rövid idő alatt. A vállalat a gyógyszeripari megoldásokra specializálódott és szorgalmazza az intelligens gyógyszergyár kutatás-fejlesztésének előmozdítását. Az iparág igényeinek megfelelően a Truking erőteljesen támogatja az intelligens gyár és gyártás átfogó megoldásait a gyógyszeripar és a biotechnológia számára, és figyelemre méltó eredményeket ért el.

Szerteágazó tudásuknak köszönhetően segítségünkre lehetnek a tervezés, a mérnöki munka, a berendezések, az automatizálás, az informatizálás, az ellenőrzés, a tanúsítványokat támogató folyamatok, a szolgáltatás és az irányítás területén is.

Berendezéseik között a következő megoldásokkal találkozhat:

Fagyasztva szárító (Liofilizáló)

  • Laboratóriumi fagyasztva szárító
  • Ipari fagyasztva szárító

Bioreaktor rendszer

  • Fehérje/enzim reakciók, a mikrobiális fermentáció, a sejtkultúra és más rendszerek, amelyek emberi/állati vakcinák, monoklonális antitestek és genetikailag módosított gyógyszerek előállítására használhatók.

Előtöltő és tömítő (PFS) kompakt berendezés

  • Elsősorban az előretöltött fecskendő kicsomagolására, feltöltésére és lezárására használják gyógyszergyárakban.

Sarzs alapú befújó töltő- és tömítő (BFS) gyártósor

  • Egy berendezéskészlet folyamatos működése során a forma az extrudálási hely és a töltőhely között oda-vissza mozgást végez a termék fúvásának, töltésének és lezárásának befejezése érdekében.
  • a ciklus 12-14 másodpercen belül befejeződik

Kínai látogatásaink mindig sok érdekességet tartogatnak, mind a szakmai mind a kultúra iránt érdeklődők számára. A hosszú utazásunk kapcsán Hunan tartományban található Changsha és Ningxiang városait is felfedezhettük. Hunan tartomány, meleg időjárásáról és még az időjárásnál is tüzesebb ételeiről híres, melyek érdekes élményeket és emlékeket tartogattak utazóink számára.

A helyszínen megtapasztalhattuk tovább az ázsiai emberek munkaszeretetét és elkötelezettségét mind a vendégek, mind a feladataik kapcsán. Meglátogathattuk gyártóüzemüket és csarnokaikat, melyekre európai szemmel nézve elképesztő monumentalitás, az otthonosság, a kulturális örökségekkel egybeolvadó modern, futurisztikus megoldások jellemzőek, melynek köszönhetően egy egészen más világ tárult elénk.
Az utazásunk célját ismételten sikeresen teljesítettük, továbbá tapasztalataink és látókörünk szélesedett.

A folytatásról és a megvalósuló projekt részleteiről továbbra is figyeljék beszámolóinkat.

További információt honlapjukon találhat: https://www.truking.com/en/index.aspx