Tisztelt Követőink, Partnereink!

A SZTÉK következő cikkét olvashatják. Merüljünk el ismét a szakmában!

Egyik nagyszerű partnerünk, a Delfin S.R. L, felajánlott egy személyes tréninget és meet&greet eseményt, – a méltán híres Torinó városában –  ahol a gyáruk és főhadiszállásuk található.

A találkozón a Delfin S.R.L. elkötelezett és szakmailag magasan képzett kollégái bemutatták cégük történetét, hitvallásukat, jövőbeli fejlesztéseiket és jobban megismerhettük a berendezéseikben rejlő lehetőségeket.

Mindig nagyon hasznos és fejlesztő számunkra, ha a képviselt partnereink munkásságába személyesen beleláthatunk, a berendezéseket a maga valóságában láthatjuk, betekinthetünk a műhelyben végbemenő folyamatok lépéseiben, az alapanyagból végleges formáját felvevő termékké válást végig követhetjük.

Az oktatás során részletesebben megismerhetjük a berendezésekben rejlő finom opciókat és kitértünk az értékesítés során fontos sarokpontokra is.

Lássuk akkor a részleteket, a szakmai tartalmakat.

A Delfin S.R.L az utóbbi években hatalmas fejlődésen és növekedésen ment keresztül, köszönhetően a megbízható és világszinten egyre népszerűbb termékeiknek.

30 éve az ipari porszívók forgalmazása a Delfin fő zászlóshajója.

Minden ipari felhasználásra szánt porszívót egy meghatározott céllal terveztek; jellemzői alkalmassá teszik bármilyen por, szilárd vagy folyékony alkalmazáshoz. A Partner igényeinek megfelelő ipari porszívó konfigurációja a szükséges szívóteljesítménytől és a felszívott anyag mennyiségétől és morfológiájától függ: speciális ipari porszívók finom porhoz, ipari porszívók építési porhoz, porszívók olaj és forgács leválasztásához, porszívók mérgező vagy veszélyes porokhoz. Mindegyikük speciális megoldásokat kínál még a legádázabb ipari alkalmazásokhoz is.

A Delfin ipari porszívók a legjobb megoldást jelentik a por és/vagy gyártási hulladék eltávolítására bármilyen munkakörnyezetből, biztosítva az egyes termelési területek maximális hatékonyságát és biztonságát. A kiegészítő HEPA-szűrőknek és a tanúsított alkatrészeknek köszönhetően az Atex ipari porszívók a legmagasabb szintű tisztaságot és biztonságot biztosítják még robbanásveszélyes környezetben is.

A pneutmatikus szállító rendszerek gyártása egy meredeken ívelő ága a Delfin S.R.L.-nek.

A porok, szemcsék és szilárd anyagok szállítása a gyártási folyamatok kényes fázisa. A megfelelő szállítórendszer használata a porok kezeléséhez a folyamat különböző gépei között a végtermék minőségét tekintve nagyban hozzájárulhat a végtermék minőségének javulásához. A pneumatikus szállítórendszer a legbiztonságosabb megoldás a termékszállításra, és az egyetlen, amely képes elkerülni a termékszennyezés kockázatát. A pneumatikus szállító rendszert számos iparágban használják, és alkalmazásuk akár 30%-kal is növelheti a gép termelékenységét és hatékonyságát, amelyre telepítették. A Delfin komplett pneumatikus szállító rendszereket gyárt be- és kirakodó rendszerekkel együtt minden iparág számára.

A berendezésekről további információkat itt találhat:

Ipari porszívók (Industrial vacuums):

https://www.delfinvacuums.com/en/

Penumatikus szállító rendszerek (Pneumatic conveyors):

https://www.delfinconveyors.com/en/pneumatic-conveyor

Kérdése esetén keressen minket bizalommal!

www.sentimetokft.eu