Tisztelt Követőink, Partnereink!

A következő cég melyet szeretnénk bemutatni Önöknek, az MG2, amely 1966 óta a gyógyszeripari és tápláléktudományi vállalatok alapvető referenciapontja a termékek keményhéjú kapszulákba és kis tartályokba, például adagolókupakokba és buborékcsomagolásokba történő töltéséhez.

Berendezéseik bármilyen típusú adagolási alkalmazással megbirkóznak, számos adagolási és gyártási sebességet kínálnak, a legújabb generációs súlyszabályozó rendszerekkel együtt.
A kapszulatöltő berendezéseik valóban minden igényt maximális rugalmassággal és méretezhetőséggel kezelnek, a kis tételektől a tesztelési célú gyártástól a 24 órás gyártási ciklusokig.
A rendelkezésre álló berendezéseik lehetővé teszik bármilyen típusú termék adagolását a poroktól, pelletektől, tablettáktól a gyógynövényekig és folyadékokig, különböző sebességgel, különböző adagolási kombinációkkal.

Magyarországi képviseletként együttműködésünknek köszönhetően ügyfeleinknek egyedi és személyre szabott megoldásokkal tudunk szolgálni a kapszulatöltési folyamatok terén.

Fantasztikus hír továbbá, hogy az idén 2023.05.04. és 2023.05.10. között megrendezendő Interpack 2023 kiállításon bemutatásra kerül legújabb berendezésük az MG2 Essentia, melynek bemutatkozó anyagát az alábbi linken tekintheti meg;
https://www.mg2.it/2023/04/04/essentia-capsule-filling/

Reméljük találkozhatunk Önökkel a Düsseldorfban a kiállítás keretein belül, ahol számos innovatív megoldással és újdonsággal készülnek a szervezők!
Mi ott leszünk!
Bemutatkozó videójukban láthatják további törekvéseiket és megoldásaikat.
Látogassanak el honlapjukra is, ahol további információkkal szolgálnak működésükről és berendezéseikről.

Üdvözlettel: a Sentimento Kft. csapata