Tisztelt Követőink!

Íme a SZTÉK újabb hírei! (Szakmai Tudástár és Kisokos sorozatunk)
Szakmai híreink második megjelenéseként információkat kaphatnak az ISO minősítés rejtelmeiről.

Mi is az az ISO?
Az ISO rövidítés az International Organization for Standardization szervezetre utal, amely egy nemzetközi – több mint 100 nemzet szabványosítási tagszervezeteit magába foglaló – szövetség.
A jelen érvényben lévő szabvány pontos címe: MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) Minőségirányítási Rendszer (MIR).
Cégünk 2016 óta rendelkezik akkreditált harmadik fél általi ISO 9001 tanúsítással.
Ezen tanúsítás minden évben sikeresen Megújításra/Felülvizsgálatra kerül. Így történt ez 2022. novemberében is, amikor az EMT Első Magyar Tanúsító Intézet által sikeres Megújító audit után megkaptuk a tanúsítványainkat!
Az ISO 9001 szabvány egy Minőségirányítási Rendszer (MIR), és azon keresztül egy szervezet általános működési modelljét írja le. Olyan általános követelményeket fogalmaz meg, amelyek teljesítése egy társaság sikeres, azaz gazdaságos, és a vevők elégedettségét elérő működéséhez szükséges.

A vevői követelményeknek való megfelelés mind a termékek, mind a szolgáltatások esetén, cégünk számára alapvető elvárás. Az ISO 9001 rendszer keretet biztosít az üzleti folyamatok rendszerszemléletű irányításához annak érdekében, hogy a vevői követelményeket egyre jobban teljesítsük, ügyfeleinket megtartsuk, újakat szerezzünk, és elégedettségüket folyamatosan növeljük.

Olvassák híreinket továbbra is, mert a későbbiekben beszámolunk cégünk további ISO minősítéseiről, azok részleteiről.

Tisztelettel: A Sentimeto Kft. Csapata