Tisztelt Követőink, Partnereink!

2023-as évtől elindítunk egy szakmai újdonságokat, információkat tartalmazó cikksorozatot. Legyen ennek zászlóshajója a legnagyobb partnerünk a Romaco Group. A cégcsoport, akik különböző végtermék gyártási technológiák és csomagolástechnikák terén világszinten is vezető gépgyártók.

A cégcsoport fejlesztéseket, intelligens rendszermegoldásokat nyújt a gyógyszeripar, élelmiszeripar, kozmetika és vegyipar számára. Portfóliójukba tartoznak a granuláló, tablettázó, tablettabevonó, bliszterező és szalagbliszterező, fiolatöltő és pezsgőtabletta csomagoló berendezések, beszámoló-, por-, és folyadéktöltő gépek, kartonáló gépek és rendszerintegrálás, továbbá a robot-technológiák. Mindezt egyetlen forrásból, ügyfélközpontú szemlélettel, a környezetvédelem fontosságát figyelembe véve fejlesztik és gyártják.

Büszkén mondhatjuk, hogy hosszú ideje dolgozunk együtt a cégcsoporttal magyarországi képviseletként, hitvallásunk és az ügyfeleinkhez való hozzáállásunk azonos, így további eredményes közös munka áll előttünk.

Bemutatkozó videójukban láthatják további törekvéseiket és megoldásaikat.

Látogassanak el virtuális 3D bemutatótermükbe is, ahol az összes berendezésükről teljeskörű információkkal szolgálnak.

https://showroom.romaco.com/